Kontakt

  

Bolaget bedriver marknadsföring och försäljning av virtualiseringslösningar, erbjuder hosting och konsulttjänster inom IT drift och data säkerhet. Bolaget lanserade i Januari 2014 lösningar baserade på produkten Scale HC3 från Scale Computing Inc. i Skandinavien med början i Sverige. Data Resilience AB är en Platinum Reseller för Scale Computing och produkten Scale HC3. Information som delges på http://www.scale.se i syfte att frilägga och klargöra kundfördelar med Scale HC3 sker helt fristående från Scale Computing Inc. som därmed inte inte på något sätt kan hållas ansvariga för innehåll eller åsikter som redovisas här.

Bolaget arbetar starkt fokuserat mot några få vertikaler, och uteslutande genom samarbete med partners. Det utmärkande för dessa är att de värdesätter att virtualiseringsplattformen samtidigt erbjuder hög tillgänglighet och är enkel att hantera: infrastrukturen inriktar sig på IT generalister, inte IT specialister samt att Scale HC3 erbjuder möjligheten till grönare IT. Scale HC3 förenklar IT infrastrukturen. genom att hårdvara, mjukvara och därtill kopplade servicekostnader faller bort i och med Scale HC3. Behovet av licenshantering, teknikspecialister, kraft och kyla minskar markant efter införande jämfört med en traditionell IT infrastruktur.

Observera att detta inte är ytterligare en EVO:RAIL lösning som erbjuds av i stort sett alla stora leverantörer idag och som bygger på komplicerade VmWare licenser och paketeringar; Scale Hyperconvergence är betydligt mer elegant och representerar ett oöverträffat nytänkande med kraftiga förenklingar och besparingar för det mindre företaget som resultat. I och med HC3 version 6 som lanserades Onsdagen den 25 Mars 2015 lägger Scale till individuell VM replikering mellan separata Scale HC3 system för katastrofsäkring av er verksamhet. Funktionen ingår i priset för lösningen och Scale ökar därmed avståndet ytterligare till konkurenterna och höjer värdet av investeringen radikalt för kunden. Scale HC3 blir i och med Version 6, som läggs på befintligt system utan avbrott för kundens produktion, den överlägset mest kostnadseffektiva virtualiserings-plattformen på marknaden för små och medelstora företag. För varje organisation som bryr sig om total ägandekostnad för IT så är ett möte med Scale HC3 oundvikligt. Scale ger nämligen både ett omgående och bestående positivt avtryck på er IT budget. Varför vänta? Bilda er en egen uppfattning och boka en Scale HC3 demo redan idag!

Besöksadress (By Appointment Only):

Data Resilience AB
Bredgränd 6
111 30, Stockholm
Sweden

Support:

Jourtelefon: 0707-135467

Email: support@scale.se

Försäljning:

Telefon: 0707 135467

Email: sales@scale.se

Top